Booties

Wat zijn booties?

Definitie: Enkel laarsjes is een synoniem voor en enkellaarsjes. Hier is de mode-industrie heeft opnieuw geleid tot een verwarring in de wereld van soorten schoeisel. In tegenstelling tot laarzen, laarsjes hebben een onderbeen hoogte. De as van deze schoen stijl gaat nog een paar centimeter boven de enkel. In de winter als in de andere seizoenen om laarsjes te genieten – tot op hun tenen-vrije versie – de grootste populariteit, waarschijnlijk vanwege de vrouwelijke elegantie en haar praktische toepassingen.
De Gids voor Booties
Wat kunt u combineren booties?

Niet in het minst vanwege zijn goede compatibiliteit, deze schoenen zette zijn succes in de schoen rekken: de jeans die elegantie te geven aan de kleding zien ze er sexy. Elk kledingstuk booties te geven een vrouwelijke touch. Het zijn typische vertegenwoordigers van de categorie van de dames schoenen.

Gouden tip: Draag laarzen met duidelijke hakken! Dit is de blikvanger op elk feest!
Zijn er verschillende soorten laarzen?

Deze schoen stijl is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en materialen. Een gemeenschappelijke variant van dit model schoen open toe. Meestal hebben ze een hogere hak, maar er zijn ook platte modellen.
Kan ik draag laarzen naar het kantoor?

De eenvoudigere modellen in donkere kleuren hebben een ernstige en dus behoren tot de favoriete schoen stijlen voor het kantoor. De doorslaggevende factor in de vraag of laarsjes komen op het kantoor goed, twee dingen: De paragraaf moet niet te hoog zijn, en de teen moet worden gesloten. Uiteindelijk moet u zich ori�nteren over hoe u uw collega’s kleden en dan overwegen waar de grenzen liggen modieus in uw kantoor.